Schrijf je nu in voor de Koning Kevin zomervakanties!

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert vzw Koning Kevin ook deze zomer weer keitoffe zomerkampen voor kinderen in Maaseik. Schrijf je kind(eren) snel in! 

koningkevin22

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert vzw Koning Kevin deze zomer weer 2 keitoffe zomerkampen voor kinderen in Maaseik. 

Deze 5-daagse vakanties (zonder overnachtingen) hebben lagere school De Boomgaard als uitvalsbasis, waarna de kinderen op ontdekkingstocht trekken naar het archeologisch museum en de bibliotheek van Maaseik. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je kind(eren) snel in!  

Ontdekvakantie 'Turbo!'

Van 11 t.e.m. 15/07/2022, van 9 tot 16 uur
Voor kinderen geboren in 2013-2018

Deze week is Maaseik de plaats waar krachten tot leven komen en superhelden zich verenigen. We ontdekken onze eigen krachten, maken onze eigen uniformen en nemen het samen op tegen de meest gevaarlijke gangsters! Als echte superhelden gaan wij op ontdekking in de Stad Maaseik en maken wij de stad een tikje (on)veiliger. We vliegen langs de bib voor spannende superverhalen, teleporteren ons rechtstreeks in het museum waar we de herkomst van onze nieuwe krachten achterhalen en we gaan midden op de grote markt staan om groot applaus in ontvangst te nemen. Superhelden united!

Klik hier voor meer info en om je kind(eren) in te schrijven!

Ontdekvakantie 'De Trottologen'

Van 15 t.e.m. 19/08/2022, van 9 tot 16 uur
Voor kinderen geboren in 2010-2016

Onderzoekers, geheimengravers & archeologen der alle landen: verenig u! Met onze rugzak en een goede speurneus trekken we de stad in. We gaan op zoek naar verborgen culturen. Via sporen en raadsels graven we verloren gegane steden en dorpen op. In het Archeologisch Museum en de bibliotheek zullen we vast wel enkele aanwijzingen vinden. Misschien ontdekken we wel een niet eerder gevonden volk of een nog nooit gezien wezen. We ontcijferen de verhalen die erbij horen en herschrijven de geschiedenis!  

Klik hier voor meer info en om je kind(eren) in te schrijven!