Nieuw gebruikersreglement.jpg

Lees het volledige gebruikersreglement HIER of download het op deze pagina. Wens je toch een papieren exemplaar? Vraag ernaar aan de balie tijdens uw volgende bibliotheekbezoek.

Uitgeleende items verlengen, reserveren, je gegevens beheren?

Daarvoor heb je nog altijd een account nodig bij "Mijn Bibliotheek", maar aanmelden of registreren voor "Mijn Bibliotheek" doe je van zodra we terug operationeel zijn (= 28/3/2019) best via de nieuwe bibliotheekwebsite: https://maaseik.bibliotheek.be/mijn-bibliotheek/aanmelden

Ben je leerkracht?

Dan geniet je dankzij de lerarenkaart van extra faciliteiten, die ruimer zijn dan voorheen! Meer info vind je op deze pagina.

De bibliotheek van Maaseik participeert aan een samenwerkingsverband tussen een aantal Limburgse bibliotheken. Dit samenwerkingsverband houdt in dat gebruikers die ingeschreven zijn in één van de deelnemende bibliotheken recht hebben op een gratis lidmaatschap in de andere deelnemende bibliotheken. Helaas doet Hasselt niet meer mee, waardoor de lidkaart van Bib Maaseik niet meer geldig is in Bib Hasselt-Dusart en Bib Hasselt-Kuringen.

Samenwerkingsverband Limburgse Bibliotheken 2019 - groep 1.jpg

Vragen of opmerkingen bij de nieuwe afspraken? Stuur een e-mail naar bibliotheek@maaseik.be.