Antwoord

Klik op "Aanmelden bij Mijn Bibliotheek" en klik op de aanmeldpagina de link "Maak een profiel aan" aan.

faq Mijn Bibliotheek - account maken

Volg de stappen van het registratieformulier:

1. Controleer of de juiste bibliotheek is ingevuld, klik "volgende".
  2. Koppel je lidmaatschap aan je profiel: neem je identiteitskaart of lenerspas bij de hand en vul de velden "Bibkaartnummer of rijksregisternr." en "geboortedatum" in. Let erop dat je enkel de cijfers van je rijksregisternummer invult en voor de geboortedatum het formaat dd/mm/jjjj gebruikt.
    Deze gegevens heb je in het vervolg niet meer nodig om Mijn Bibliotheek te gebruiken!
  3. Vervolledig je Mijn Bibliotheek-profiel: hier kies je een eigen wachtwoord en een gebruikersnaam. Daarmee kun je later inloggen op onze site. Klik op “Profiel aanmaken”. Je krijgt ook nog een bevestigingsmail.