Het Special Force-team van de NAVO-veiligheidsdienst wordt ingezet om een eind te maken aan aanslagen van zelfmoordterroristen in heel Europa.
Titre
Zwarte weduwe / Ross & Hartman
Auteur
Tomas Ross Corine Hartman 1964-
Langue
Néerlandais
Éditeur
Amsterdam: Cargo, 2016
340 p. : ill.
ISBN
9789023498971 (paperback)

Plusieurs formats:

Commentaires

Europa gaat gebukt onder zelfmoordaanslagen en Adam Kaplan en Carrie Montevagio van het Special-Force team van de NAVO-veiligheidsdienst worden ingezet om de daders op te sporen. Zij ontdekken niet alleen dat hoge functionarissen een duistere rol spelen maar ook dat vluchtelingen ingezet worden als terrorist. Het spoor leidt naar de geboorteplaats van Hitler waar Adam en Carrie alles op alles moeten zetten om te overleven. Ook het tweede boek met Adam en Carrie in de hoofdrol (eerste: ‘Doodskopvlinder’*) kent verschillende actuele zaken die verweven worden in een spannend boek waarin toeval echter een te grote rol speelt wat ten koste gaat van de geloofwaardigheid. Regelmatig wordt de vaart uit het verhaal gehaald door te veel persoonlijke overpeinzingen van hoofdrolspelers die tamelijk kil blijven en voorspelbaar opereren. De lezer krijgt voldoende actie voorgeschoteld in deze makkelijk leesbare en goed te volgen thriller maar zal moeite hebben een band op te bouwen met de hoofdrolsp…Lire la suite

À propos de Tomas Ross

Tomás Francisco Ross (né à Buenos Aires le 1er mars 1999) est un acteur argentin de télévision. Il est principalement connu pour son rôle de Cristobal dans la série télévisée argentine Casi Ángeles.

Carrière

Publicité

Il a joué dans des publicités pour Knorr (en Allemagne), Margarina et Quesos (en France), Cif, Danonino, Martina di Trento, Arcor, Carrefour et La nacion (en Argentine).

Télévision
  • 2006 : Alma pirata : Andrés de Marco
  • 2007-2008 : Casi Ángeles : Cristóbal Bauer
  • 2009-2010 : Consentidos : Benjamin
  • 2011 : Dulce amor
Théâtre
  • 2007 : adaptation de Casi Ángeles : Cristóbal Bauer

Liens externes

En lire plus sur Wikipedia

Suggestions