Als een Nederlandse NAVO-diplomaat spoorloos verdwijnt, zet de eigen veiligheidsdienst van de organisatie een speurtocht op touw.
Titre
Doodskopvlinder / Ross & Hartman
Auteur
Tomas Ross Corine Hartman 1964-
Langue
Néerlandais
Édition
2
Éditeur
Amsterdam: Cargo, 2015
349 p. : ill.
ISBN
9789023490890 (paperback)

Plusieurs formats:

Commentaires

Deze actiethriller speelt zich - met veel couleur locale - grotendeels af in Italië, Turkije en op Rhodos. Een NAVO-diplomaat verdwijnt en de eigen veiligheidsdienst van de organisatie begint een speurtocht onder leiding van de aimabele aristocraat Sir Cavendish, die hiervoor twee zwaar door hun verleden belaste personen inzet: een maffiadochter die zit ondergedoken in Zeeland en een voormalige Nederlands-Israëlische commando. Al snel staat vast dat het om een ontvoering gaat waarbij Russen, Italiaanse maffiosi en foute Turken die de Islamitische Staat steunen, betrokken zijn. Alles draait om de code van een vlindergids die de locaties bevat waar de NAVO voorbereidingen treft om een verwachte aanval op Turkije door Russen, Syriërs en IS in de kiem te smoren. Tussendoor worstelen de personages met kwetsbare huwelijken, oude liefdesrelaties en vriendschappen en dringt het langzaam tot Cavendish door dat ook de NAVO een probleem heeft. Aan het slot zijn er wel enkele bizarre wendingen di…Lire la suite

À propos de Tomas Ross

Tomás Francisco Ross (né à Buenos Aires le 1er mars 1999) est un acteur argentin de télévision. Il est principalement connu pour son rôle de Cristobal dans la série télévisée argentine Casi Ángeles.

Carrière

Publicité

Il a joué dans des publicités pour Knorr (en Allemagne), Margarina et Quesos (en France), Cif, Danonino, Martina di Trento, Arcor, Carrefour et La nacion (en Argentine).

Télévision
  • 2006 : Alma pirata : Andrés de Marco
  • 2007-2008 : Casi Ángeles : Cristóbal Bauer
  • 2009-2010 : Consentidos : Benjamin
  • 2011 : Dulce amor
Théâtre
  • 2007 : adaptation de Casi Ángeles : Cristóbal Bauer

Liens externes

En lire plus sur Wikipedia

Suggestions