DVD Anglais

The bold type. Seizoen 1

Sarah Watson (scénariste), Katie Stevens (acteur), Aisha Dee (acteur)

The bold type. Seizoen 1

Sarah Watson (scénariste), Katie Stevens (acteur), Aisha Dee (acteur)
De drie vriendinnen Jane, Kat en Sutton werken op het hoofdkantoor van het tijdschrift Scarlet in New York en delen lief en leed. Vanaf ca. 15 jaar.
Sujet supplémentaire
Televisieseries en -films
Titre
The bold type. Seizoen 1 / created by Sarah Watson
Scénariste
Sarah Watson
Acteur
Katie Stevens Aisha Dee Meghann Fahy
Langue
Anglais
Éditeur
Universal, © 2018
3 dvd-video's
Date d'enregistrement
2018
Durée
ca. 6,5 uur
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Duits Losjes geïnspireerd op het leven van Joanna Coles, ex-redactrice van de Cosmopolitan
EAN
5053083155155

Commentaires

Seizoen 1 van een Amerikaanse dramaserie over het leven van drie jonge vrouwen die werken voor het internationale modemagazine Scarlet. Jane, Kat en Sutton zijn twintigers en werken al een paar jaar op het hoofdkantoor van het tijdschrift in New York. Ze zijn begonnen als assistenten, maar twee van hen hebben inmiddels promotie gemaakt. We volgen het wel en wee van hun enerverende liefdesleven, drukke werk en zorgen rond mode en uiterlijk. Hun strenge chef is Jacqueline Carlyle (Melora Hardin), geïnspireerd op Joanna Coles, hoofdredacteur van Cosmopolitan. Joyce Slaton (commonsensemedia.org) ziet een soapy drama waarin de hoofdpersonen echte vrouwen zijn met een rijk leven waarin relaties even belangrijk zijn als carrière. Zij noemt het een serie met sterke vrouwenrollen, een multiculturele cast en goede LGBTQ-verhaallijnen en geeft 4 sterren. Voor de liefhebbers van series als Gossip girl en Pretty little liars. Vanaf ca. 15 jaar.