DVD
Anglais

Tinkerbell : het geheim van de vleugels

Roberts Gannaway (directeur), Peggy Holmes (directeur), Joel McNeely (compositeur)
Dans la série:
Public cible:
6-8 ans et plus
Genre:
Als het zomerelfje Tinkerbell zich waagt in het Winterbos, komt ze tot een verrassende ontdekking, maar raken ook de seizoenen in de war. Vanaf ca. 6 jaar.
Sujet
Feeën
Titre
Tinkerbell : het geheim van de vleugels
Directeur
Roberts Gannaway Peggy Holmes
Compositeur
Joel McNeely 1959-
Interprète
Timothy Dalton  (stem) Lucy Hale  (stem) Megan Hilty  (stem) Anjelica Huston  (stem)
Titre uniforme
Secret of the wings
Langue
Anglais
Éditeur
Disney DVD, © 2012
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2012
Durée
75 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Nederlands, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels, Engels voor slechthorenden Walt Disney productie
EAN
8717418381486

Commentaires

Disney 3D CGI-animatiefilm met een het vierde avontuur van het zomerelfje TinkerBell dat bekend werd uit de films over Peter Pan (1953). Vanaf 2008 is zij zelf de hoofdpersoon in een serie films. Voor zomerelfjes is het verboden om in het Winterbos te komen waar het altijd winter is, maar als TinkerBell in de buurt van dit bos komt, beginnen haar vleugels te twinkelen. Ze is vastbesloten om dit geheim op te lossen en waagt zich daarom toch in het Winterbos waar ze een verrassende ontdekking doet. Maar dan raken de seizoenen in de war. Een vriendelijke film over vriendschap en zusjes. Ab Zagt (Algemeen Dagblad, 11-10-'12): 'Voor de kleine kijkers en hun ouders leveren de belevenissen van de zusjes vaak schattige beelden op. Maar het is wel mierzoet.' Vanaf ca. 6 jaar.

À propos de Roberts Gannaway

Roberts Burrell "Bobs" Gannaway est un producteur, scénariste, réalisateur et acteur américain.

Biographie

Filmographie

Producteur

  • 1999 : Mickey Mania (série télévisée)
  • 1999 : How to Haunt a House
  • 2001 : Disney's tous en boîte (House of Mouse) (série télévisée)
  • 2006 : Kuzco, un empereur à l'école (série télévisée)
  • 2018 : Bienvenue chez les Loud (série télévisée)

Scénariste

  • 2003 : Lilo et Stitch, la série (série télévisée)
  • 1997 : Danny, le chat superstar (Cats Don't Dance)
  • 2003 : Stitch ! Le film (vidéo)
  • 2006 : Leroy & Stitch (vidéo)
  • 2014 : Planes 2 (avec Jeffrey McHoward au scénario) et auteur de l’histoir…En lire plus sur Wikipedia