Boek
Nederlands

Minecraft earth : de ultieme gids

Tom Philips (auteur)
+1
Minecraft earth : de ultieme gids
×
Minecraft earth : de ultieme gids Minecraft earth : de ultieme gids

Minecraft earth : de ultieme gids

Tom Philips (auteur)
Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Lees hoe je in Minecraft Earth, een augmented reality-spel voor je smartphone, in de échte wereld bouwwerken ter plekke laat verrijzen, resources verzamelt en gebruikt, avonturen beleeft en alle creepers die je tegenkomt, verslaat. Met kleurenillustraties uit het spel. Vanaf ca. 9 t/m 14 jaar.
Onderwerp
Minecraft, Games
Titel
Minecraft earth : de ultieme gids
Auteur
Tom Philips
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The Minecraft earth essential guide
Uitgever
Aartselaar: Deltas, 2020
64 p. : ill.
ISBN
9789044757187 (paperback)

Besprekingen

Minecraft Earth is een nieuw augmented reality-spel (gelanceerd in 2019) voor je smartphone (op apparaten met iOS 10+ en Android 8+). De bedoeling is om erop uit te gaan en allerlei avonturen te beleven op straat, in het park of op school. Met Minecraft-blokken kun je bouwen in de echte wereld. Maar dan is het soms wel handig als je weet hoe je moet beginnen en hoe dat werkt. In deze 'ultieme gids' word je aan de hand meegenomen om onder meer bouwwerken ter plekke te laten verrijzen, resources te verzamelen en te gebruiken, avonturen te beleven en om alle creepers die je tegenkomt, te verslaan. Met concrete stappen en plaatjes, kleurenillustraties uit het spel, lees je van alles over de spelregels, je profile, bouwen, de beste materialen en bouwplaatsen, mijlpalen en nog veel meer. De informatie is verdeeld over negentien korte hoofdstukken. De uitgave (bijna A4-formaat) sluit af met een woordenlijst en een invulpagina. Voor zover bekend een van de eerste gidsen over Minecraft Earth. …Lees verder

Over Tom Philips

Thomas "Tom" Spencer Vaughan Phillips (Pendennis Castle, Falmouth, 19 februari 1888 – bij Kuantan (Maleisië) in de Zuid-Chinese Zee, 10 december 1941) was een Britse officier in de Royal Navy. Zijn bijnaam was "Tom Thumb" door zijn korte postuur. Hij was vooral bekend om zijn commando over Force Z tijdens de Japanse invasie van Malaya en ging tot slot ten onder met zijn vlaggenschip, het slagschip HMS Prince of Wales.

Biografie

Philips was de zoon van kolonel Thomas Vaughan Wynn Philips, Royal Artillery. Zijn moeder was Louisa Mary Adeline de Horsey Phillips, de dochter van admiraal Algernon Frederick Rous de Horsey.

In 1903 ging Philips bij de Royal Navy als zeecadet. Hij werd in 1904 een adelborst, in 1907 gepromoveerd tot onder-luitenant en in juli 1908 tot luitenant.

In de Eerste Wereldoorlog diende Philips op torpedojagers in de Middellandse Zee en in het Verre Oosten. In juni 1919 werd hij toegevoegd aan het …Lees verder op Wikipedia