Boek
Nederlands

Lang leve(n) gezond

Sandra Bekkari (auteur)
+1
Lang leve(n) gezond
×
Lang leve(n) gezond Lang leve(n) gezond

Lang leve(n) gezond

Met ‘Lang leve(n) gezond’ brengt voedingsdeskundige en bestsellerauteur Sandra Bekkari een vernieuwde versie van haar Sana-methode, die de afgelopen vijftien jaar al duizenden mensen naar een gezondere levensstijl hielp.
De laatste jaren verschenen er veel nieuwe wetenschappelijke inzichten over voeding, beweging en gezondheid. Die herleidde Sandra tot drie pijlers: gezond eten, slim bewege
Titel
Lang leve(n) gezond
Auteur
Sandra Bekkari
Taal
Nederlands
Parallelle titel
Lang leven gezond
Uitgever
Gent: Borgerhoff & Lamberigts, 2023
223 p. : ill.
ISBN
9789464759501 (hardback)

Over Sandra Bekkari

Sandra Bekkari (Oostende, 18 juli 1973) is een Belgisch voedingsdeskundige. Ze is vooral bekend als auteur van de kookboekenreeks Nooit meer diëten en het VTM-programma Open Keuken.

Biografie

Sandra Bekkari had tien jaar lang een sport- en wellnesscentrum te Oostende. Ze volgde rond 2008 een aantal opleidingen aan de Open Universiteit in Nederland rond voeding en voedingsleer. Vervolgens schreef ze boeken over gezondheid en een aantal kookboeken. Daarnaast was ze ook tussen 2017 en 2019 elke weekdag te zien in Open Keuken op VTM. Om meer kijkers te trekken en de productiekosten te verlagen, werd het programma echter vervangen door Zot van koken met Loïc Van Impe.

Sinds 2018 komt Bekkari met eigen voedingsproducten op de markt waaronder speltbrood, granola, notenmixen crackers en voedingsboxen. Begin 2021 kwam ze met een online coachingprogramma op de markt. Daaropvolgend werd ook een app gelanc…Lees verder op Wikipedia