Noella, de vriendin van Robertico, vertrekt onverwacht naar Nederland. Hij reist haar achterna en roept de hulp in van zijn familie en oude bekenden om haar terug te winnen.
Taal
Nederlands
Uitgever
E One, © 2019
1 dvd-video
Oorspr. opname
2018
Speelduur
ca. 85 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands, Engels
EAN
8713045249649

Besprekingen

In 2015 maakte presentator en stand-upcomedian Jandino Asporaat zijn speelfilmdebuut in ‘Bon bini Holland’* als Robertico Florentino, een kleine oplichter op Curaçao. Inmiddels woont Robertico daar samen met de mooie Nederlandse Noëlla Maduro (Liliana de Vries). Net als hij haar ten huwelijk wil vragen, vraagt ze een time-out en vliegt naar Nederland om voor haar zieke vader te zorgen. Robertico reist haar achterna en probeert haar met hulp van zijn familie en oude bekenden terug te winnen. De concurrentie is groot: de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan (Steef de Bot). Evenals in deel 1 speelt Asporaat verschillende dubbelrollen, die bekend zijn uit ‘De Dino show’. De recensenten geven 2 sterren. Maricke Nieuwdorp (Algemeen Dagblad 13-12-‘18): ‘(…) Fans van Jandino Asporaats typetjes liggen vast dubbel om de capriolen van de luidruchtige Judeska en haar karakteristieke collega’s van fastfoodhuis FC Kip. Daarnaast pakt Asporaat in zijn tweede komedie uit met enkele nieuwe type…Lees verder

Over Jon Karthaus

Jon Karthaus (Utrecht, 9 februari 1985) is een Nederlandse acteur, zanger en regisseur.

Levensloop

Hij volgde een havo-opleiding van 1997 tot 2002 op de Werkplaats Kindergemeenschap in Bilthoven en meerdere theateropleidingen, waaronder de Jeugdtheaterschool van de Hogeschool voor de kunsten te Utrecht. Na zijn havo-opleiding speelde hij in meerdere theaterproducties bij de Paardenkathedraal in Utrecht. Hij speelde in de jeugdserie ZOOP en in de comedy serie Samen.

Karthaus werkte als presentator voor diverse (kinder)programma's: Burgers Zoo en Waarom (Net5) en Nixk Extra (Nickelodeon). Als zanger nam Karthaus in 2006 samen met ZOOP-collega Ewout Genemans (Bastiaan) de single "Ooh Ooh Voelt Zo Goed" op.

In 2008 heeft Karthaus samen met ZOOP-collega Ewout Genemans het productiebedrijf No Pictures Please opgericht. Hierin waren beide creatief producent en eigenaar en ze deden dit samen met NL Film. Met No Pictures P…Lees verder op Wikipedia