Lettertype dyslexie
Nederlands

Superjuffie komt in actie!

Janneke Schotveld (auteur), Annet Schaap (illustrator)
+1
Superjuffie komt in actie!
×
Superjuffie komt in actie! Superjuffie komt in actie!
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Juf Josje protesteert tegen een vernieuwingsplan voor het stadspark. De gemeente wil een tweehonderd jaar oude eik vervangen door giftige nepnatuur. Wanneer de dieren daarvan eten, worden ze ziek.
Titel
Superjuffie komt in actie!
Auteur
Janneke Schotveld
Illustrator
Annet Schaap
Taal
Nederlands
Uitgever
Deventer: Dyslexion, © 2020
176 p. : ill.
ISBN
9789463244886 (paperback)

Over Janneke Schotveld

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Agaath

Janneke Schotveld (Lelystad, 3 maart 1974) is een Nederlandse kinderboekenschrijver. In 2018 kwam de film Superjuffie uit, die is geschreven op het in 2011 uitgegeven gelijknamige boek van Schotveld.

Biografie

Na de middelbare school studeerde Schotveld creatieve therapie. Daarna volgde zij een opleiding aan de Pabo. Sinds 2007 schrijft zij kinderboeken. Met haar eerste boek Villa Fien won zij de Hotze de Roosprijs. In 2012 ontving zij van de Senaat van de Nederlandse Kinderjury voor haar boek Superjuffie! een Pluim van de kinderjury.

Bibliografie

  • 2007 - Villa Fien
  • 2008 - Zsa Zsa
  • 2009 - Hotel Kindervreugd
  • 2010 - Robbie en Raffi (serie)
  • 2010 - De flat van Fatima
  • 2011 - Het vergeet me nietje
  • 2011 - Superjuffie
  • 2012 - Superjuffie komt in actie!
  • Lees verder op Wikipedia

Suggesties