Cd

The blessing

Gonzalo Rubalcaba (uitvoerder)
Toon meer
Extra onderwerp
modern, avant-garde jazz
Titel
The blessing
Uitvoerder
Gonzalo Rubalcaba
Uitgever
Blue Note, 1991
1 cd
Speelduur
00:56:47
EAN
0077779719723
CDR
JEX7204

Over Gonzalo Rubalcaba

CC BY 2.0 - Foto van/door Humberto Moreno

Gonzalo Rubalcaba (Havana (Cuba), 27 mei 1963) is een jazzpianist. Een pianist en componist die Cubaanse en Amerikaanse invloeden samenvoegt.

Discografie

  • Mi Gran Pasion (1987)
  • Live in Havana (1989)
  • Giraldilla (1990)
  • Discovery: Live at Montreaux (1990)
  • The Blessing (1991)
  • Images: Live at Mt. Fuji (1991)
  • Suite 4 y 20 (1992)
  • Rapsodia (1992)
  • Imagine (1993)
  • Diz (1993)
  • Concatenacion (1995)
  • Flying Colors (1997) met Joe Lovano
  • Antiguo (1998)
  • Inner Voyage (1999)
  • Supernova (2001)
  • Inicio (2001)
  • Nocturne (2001) met Charlie Haden
  • Paseo (2004)
  • Land Of The Sun (2004) met Charlie Haden
  • Solo (2006)
  • Avatar (2008)
  • Fé (2010)

Ook verschenen op