Cd

Sixteen oceans

Four Tet (uitvoerder)
+1
Sixteen oceans
×
Sixteen oceans Sixteen oceans

Sixteen oceans

Four Tet (uitvoerder)
Genre:
Titel
Sixteen oceans
Uitvoerder
Four Tet
Uitgever
Text Records, 2020
1 cd
Speelduur
00:54:40
EAN
5051142007186
CDR
JK244860

Over Four Tet

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Neon Tommy

Kieran Hebden (Putney, Londen, 2 september 1977), beter bekend onder zijn artiestennaam Four Tet, is een Brits muzikant.

In de jaren 90 was Hebden lid van de post-rockband Fridge. Vanaf 1998 treedt hij solo op. Hij houdt zich veel bezig met het remixen van uitvoeringen van anderen, onder wie Aphex Twin, Radiohead en The xx. Hij produceerde twee albums van de psychedelische improvisatiegroep Sunburned Hand of the Man en maakte een aantal geïmproviseerde werken met de jazzdrummer Steve Reid. Hebden werkte ook samen met Burial en Thom Yorke.

Discografie

Studioalbums (als Four Tet)

  • Dialogue (1999)
  • Pause (2001)
  • Rounds (2003)
  • Everything Ecstatic (2005)
  • Pink (2012)
  • New Energy (2017)

Lees verder op Wikipedia