Boek Nederlands

De terugkeer van de HemelClan

Erin Hunter (auteur), Pauline Akkerhuis (vertaler)
+1
De terugkeer van de HemelClan
×
De terugkeer van de HemelClan De terugkeer van de HemelClan

De terugkeer van de HemelClan

Erin Hunter (auteur), Pauline Akkerhuis (vertaler)
  • Vanaf 9-11 jaar
In de reeks:
Onder leiding van Loofster bloeit de HemelClan weer op. Maar gevaren van buitenaf en binnenuit bedreigen de situatie. Is een vredige toekomst haalbaar voor de Clan? Vanaf ca. 10 jaar.
Onderwerp
Katten
Extra onderwerp
FAN verhalen avontuur fantasy
Titel
De terugkeer van de HemelClan
Auteur
Erin Hunter
Vertaler
Pauline Akkerhuis
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
SkyClan's destiny
Uitgever
Amsterdam: Fantoom, 2018
557 p.
Aantekening
De superedities in de Warrior Cats reeks zijn stand alone titels die ongeveer het dubbele in lengte zijn van de andere delen. Het boek Terugkeer van de HemelClan is een vervolg op de gebeurtenissen van Warriors Cats Supereditie 1 : Vuursters missie.
ISBN
9789059245990 (hardback)

Besprekingen

Dit is de derde Supereditie* uit de serie Warrior Cats. Deze supereditie staat los van de andere reeksen en elke supereditie is los te lezen. De half-fictie serie vertelt over de avonturen van wilde katten die in zogenaamde clans leven. Onder leiding van het hoofdpersonage, de kat Loofster, bloeit de HemelClan weer op. Echter gevaren van buitenaf en binnenuit bedreigen de situatie. De vraag is dan ook of een vredige toekomst haalbaar is. Dit wordt beschreven in een zeer lijvig boek, vanuit het standpunt van de kat. De lezers krijgen een spannend verhaal voorgeschoteld, waarin de avonturen elkaar snel opvolgen. Zij zullen ook ontroerd raken door en meeleven met de hoofdpersoon. De gevechten en onverwachte gebeurtenissen kenmerken zich door een realistische beschrijving. Vanaf ca. 10 jaar.