Cd

Oh mijn ziel

Broeder Dieleman (uitvoerder)

Over Broeder Dieleman

Broeder Dieleman is de artiestennaam van Tonnie Dieleman, een Nederlandse singer-songwriter uit Axel die zingt in Zeeuws. Terugkerende thema's in de liedjes zijn het Zeeuwse landschap, bijbelse verhalen en personages en gebeurtenissen uit de Zeeuwse folklore.

Discografie

Albums

  • 2012: Alles is ijdelheid
  • 2014: Gloria
  • 2015: Uut de bron
  • 2018: komma
  • 2020: De Liefde is de Eerste Wet
  • 2023: Oh Mijn Ziel

Singles en ep's

  • 2013: Klein zieltje EP
  • 2015: Gloria / Drie vragen (met Bonnie Prince Billy)
  • 2016: Kleinpolderplein
  • 2018: De Groeten
  • 2018: Vergeving (met Wannes Cappelle en Frans Grapperhaus)
  • 2019: Wat doen we met het verdrietLees verder op Wikipedia