De engelenmoord

+1
De engelenmoord
×
De engelenmoord De engelenmoord
In de reeks:
Genre:
Na jaren van afwezigheid duikt een seriemoordenaar opnieuw op in België. Een jonge, onervaren rechercheur wier vader ooit aan de zaak werkte, gaat samen met een uitgebluste rechercheur op zoek naar de dader.
Titel
De engelenmoord
Auteur
Bjorn Van den Eynde
Taal
Nederlands
Uitgever
Kalmthout: Pelckmans, 2023
486 p.
ISBN
9789463373135 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

Een kloeke (486 blz.) 'De Vrieze & Durnez’-detective over de zoektocht naar een Belgische seriemoordenaar. De moord op de 18-jarige Julie Dumoulin en haar vriend doet denken aan een reeks onopgeloste moorden in België uit de jaren negentig. De jonge rechercheur Marjolein De Vriese, wiens vader aan deze zaak werkte voor hij werd vermoord, en de ervaren maar uitgebluste rechercheur Nathan Durnez, worden in een spel van raadsels en codetaal het hele land rondgestuurd om de seriemoordenaar te vinden. De waarheid ligt verborgen, diep in het hart van België. Levendig en realistisch geschreven. Let op: dit boek bevat expliciete geweldsscènes. Bjorn Van den Eynde (1984) is een bekende Belgische jeugdauteur, tv-scenarist en regisseur. Hij werkte voor tal van toonaangevende jeugdreeksen en films. ‘De engelenmoord’ is zijn eerste thriller voor volwassenen.

Over Bjorn Van den Eynde

Bjorn Van den Eynde (1984) is een jeugdauteur, televisiescenarist en regisseur afkomstig uit Kessel.

Biografie

Na de opleiding 'Audiovisuele Kunsten' aan het RITS, waar hij in 2006 met onderscheiding afstudeerde, heeft hij een jaar gewerkt als regisseur voor productiehuis Eyeworks. Daarna heeft hij zich volledig toegelegd op fictie, als regisseur, scenarist en/of co-scenarist van o.a tv-reeksen zoals Ghost Rockers, Campus 12, Amika, Hotel 13, Galaxy Park, Mega Mindy en Het Huis Anubis.

Sinds 2012 heeft hij zijn eigen jeugdboekenreeks voor tieners: Team Mortis. Hij bedacht ook de geïllustreerde kinderboekenreeks Carlo Cabana en schreef het Ghost Rockers-boek 'Verloren Zomer'.

Bibliografie

Team Mortis

  • 2012 - Het Romeo & Juliet Mysterie (Bakermat)
  • 2013 - De Bende van Venus (Bakermat)
  • 2014 - Het D…Lees verder op Wikipedia