Game
Meertalig

Assassin's creed III : remastered

Assassin's creed III : remastered

Platform:
1775. De Amerikaanse kolonies zullen in opstand komen. Jij bent Connor, een assassin die heeft gezworen de vrijheid van zijn mensen en de natie te beschermen.
Extra onderwerp
Playstation 4 ; game
Titel
Assassin's creed III : remastered
Andere titel
Assassin's creed three : remastered
Taal
Meertalig, Engels, Frans
Uitgever
Ubisoft Entertainment, © 2019
1 blu-ray
Systeemvereisten
1 player ; 50GB minimum ; Dualshock®4 vibration function ; HD video output 720P, 1080i, 1080P ; PS4 remote play supported ; PS4 pro enhanced
Aantekening
Game in het Engels en Frans ; ondertiteling in het Nederlands en Frans
EAN
3307216120445

Besprekingen

Het is 1775, de Amerikaanse kolonies staan op het punt in opstand te komen. Connor Kenway, zoon van een Mohawk moeder en Britse vader, vecht voor zijn vrijheid wanneer zijn clan bedreigd wordt. Hij achtervolgt zijn vijanden door de ruige Amerikaanse wildernis tot in de met bloed doordrenkte slagvelden, gewapend met boog, pistool en tomahawk. Afwisseling is een van de kenmerken: vechten, springen en puzzelen, het wisselt elkaar continu af. De keuzes die je tijdens het spel maakt, hebben invloed op het verloop van het verhaal waardoor de speler meerdere verhaallijnen kan meemaken. Het verhaal blijft één van de sterkste punten van de gehele serie. Door de combinatie van vechten, klimmen, puzzels, etc. is dit een game die geschikt is voor een breed publiek. Het betreft een geremasterde versie van het spel uit 2012 met verbeterde graphics, gameplay-mechanica en alle eerder uitgekomen downloadable content (extra missies).