Game Meertalig

Ace Combat 7 : skies unknown

Ace Combat 7 : skies unknown

Door spelers in de cockpit van de meest geavanceerde oorlogsvliegtuigen ooit gemaakt te stoppen, levert ACE COMBAT 7: Skies Unknown een heftige luchtgevechtenervaring op.
Titel
Ace Combat 7 : skies unknown
Taal
Meertalig, Engels, Japans, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Nederlands, Pools
Uitgever
Bandai Namco Entertainment, © 2018
1 blu-ray
Systeemvereisten
1 player, network players [2-8] Playstation®plus subscription required; 36.17 GB minimum; Dualshock®4 vibration function; HD video output 720p-1080i-1080P; PS4 remote play supported, PlayStation VR compatible
Aantekening
Audio Engels en Japans, texts Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Nederlands, Pools
EAN
3391891993111

Besprekingen

In deze game stap je in het vliegtuig om het (lucht)gevecht aan te gaan in een oorlog op een fictieve planeet. Als speler stap je in de rol van een gevechtspiloot en sta je klaar voor verschillende campagnes. Het is eerst even wennen om het vliegtuig de juiste richting in te sturen, maar al gauw kun je beginnen aan je eerste missie: het neerhalen van de tegenstander. Doelen zijn andere jagers in de lucht of gronddoelen. Erg veel afwisseling zit er niet in de missies, wat ervoor zorgt dat de game snel zal vervelen. Zeker voor de ervaren gamer. De game wordt begeleid door filmpjes en illustraties die je het verhaal vertellen. Op grafisch gebied ziet de game er piekfijn uit, maar is zeker niet onderscheidend. Wel onderscheidend is de mogelijkheid om delen van missies met een Virtual Reality-bril te spelen. Op die manier komt het spel echt tot leven en lijkt het alsof je in de cockpit zit.