Op stap met de bosjuf (GEANNULEERD)

We trekken samen met bosjuf Gertie de natuur in! Schrijf je kind(eren) snel in.

Deze activiteit is helaas geannuleerd. Indien er een nieuwe datum komt, lees je dit op deze pagina.

Het bos, de natuur is dé plek voor de ontwikkeling van het jonge kind: het levert een belangrijke bijdrage aan hun ontwikkeling. Er ligt een schat aan leerkansen. Dus ga met je kinderen op avontuur in de natuur! De zintuigen worden er geprikkeld en de kinderen verleggen er hun grenzen.

Het  boek ‘Op stap met de bosjuf’ van Gertie Bergmans is een bron van inspiratie voor ouders, grootouders, kleuterleidsters gidsen. De 50 tochten zijn heel praktisch uitgeschreven en geven een schat aan ideeën om met jonge kinderen op ontdekking te gaan in de natuur. Deze workshop sluit aan op het boek, dus we gaan samen met de kinderen de natuur in! We vertrekken in de bibliotheek van Neeroeteren.

Deze activiteit is gericht op baby’s, peuters en kleuters en hun (groot)ouders, maar grotere broers en zussen zijn ook welkom!

Het aantal plaatsen is beperkt (max. 30 personen), dus schrijf je vandaag nog in via mail naar info@opvoedingswinkelmaasland.be of tel. 0474 300 300. Gelieve bij het inschrijven ook de leeftijd van de kinderen te vermelden.

Uiterste inschrijfdatum: woensdag 3 april 2019. Deelname is gratis