De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden

Speel mee met De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden. Schrijf je nu in!

Op vrijdagavond 8 oktober verwelkomen we je graag in onze bib om deel te nemen aan De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden. Een tof spel in drie rondes voor íedereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen.

De Schrijfwijzen start om 20.00 uur stipt en dat simultaan in meer dan 80 bibs over heel Vlaanderen en Brussel. Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee!

Inschrijven is gratis en kan vanaf 16 augustus 2021 via  www.deschrijfwijzen.be of in onze bib. Mail je naam, leeftijd en contactgegevens door naar bibliotheek@maaseik.be en wij houden je verder op de hoogte over de praktische afspraken.

Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem! De winnaars van alle bibliotheken en van het online dictee van De Standaard en NRC nemen het tegen elkaar op tijdens de grote finale van De Schrijfwijzen, die eind oktober plaatsvindt.

De Schrijfwijzen - Het Groot Dictee Heruitgevonden is een initiatief van Creatief Schrijven vzw en De Standaard, in samenwerking met NRC Handelsblad, de Vlaamse bibliotheken en Team Taaladvies.